16 de Marzo de 2015

6.438 joves de tot Catalunya s’han inscrit a la Garantia Juvenil

La Garantia Juvenil pretén reduir l’atur juvenil i l’abandonament prematur dels estudis, i compta amb un pressupost de 240 milions d’euros

La Directora del SOC ha afirmat que “la Generalitat de Catalunya està en el bon camí en l’aplicació de la Garantia Juvenil, a la qual ja s’han inscrit uns 6.400 joves, que veuran augmentades l’ocupabilitat i els aproparem a les empreses on podran fer pràctiques i finalment trobar un lloc de treball” segons ha informat la Directora del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), Olga Campmany, en el decurs d’una jornada de presentació d’aquest programa europeu celebrat a Vic, organitzada per CREACCIÓ, Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement.

Fins ara, 6.438 joves de tot Catalunya s’han inscrit a la Garantia Juvenil, una iniciativa europea que compromet la Generalitat a facilitar una oferta de formació, pràctiques, feina o assessorament en emprenedoria a persones d’entre 16 i menys de 25 anys (de 30 anys en el cas de persones amb una discapacitat igual o superior al 33%) abans que completin quatre mesos sense estudiar ni treballar.

La Directora del SOC ha recordat que el Departament d’Empresa i Ocupació, a través del SOC, ha  destinat 2.432.000 euros per crear enguany una xarxa de 76 impulsors de la Garantia Juvenil arreu del territori català.

La Generalitat està implementant la Garantia Juvenil, que compta amb un pressupost de 80 milions d’euros el 2015, i al que preveu destinar-hi fins el 2020 uns 240 milions d’euros, entre fons propis i els provinents del Fons Social Europeu.

7. La contra

“No me gusta el término ‘nini’: no define a la juventud actual”

Javier Dorado Soto, Director General del Injuve Javier Dorado encara ...

5. Actualidad ADAMS

ADAMS English Course: Are you ready?

Conscientes de la creciente importancia de un perfecto dominio del in...

5. Actualidad ADAMS

Editorial más productiva en Educación

Según el I Informe sobre la Edición Académica 2017 elaborado por el...